Mys! - 29/3

Hej! Blev inte å skriva mer igår, men ska nu berätta om gårdagen.
Jag, Julia och Madde for och handlade maten, de var kul, lite godis på golvet åså (A) fy julia ;) Sen bar det hemmåt å fixa oss och dom gjorde en jävligt fin frisyr på mig! :) Senare så kom Sara, Johanna, Frida och Beatrice och vi lagade mat, rökte vattenpipa och såg robinson. De var en mycket trevlig kväll! Julia stannade kvar och sov här.

Imorse så vaknade jag före henne låg och funderade på olika elaka planer att väcka henne med, men så säger hon att hon ser gula citron Läkerol i mitt tak, då tänkte jag att då får hon fan sova ;) 

Ikväll så kommer chrisse hit och jag planerar värsta överraskningen åt han med hjälp av Julias presenter. Kommer bli väldigt mysigt! :)



/S

LÖRDAG :D - 28/3

Hej! Nu sitter jag här och pustar ut lite ;) Håller på att plocka i ordning saker och fixa lite. Ska strax till kalix och handla med julia. Blir tjejmiddag ikv typ, ska laga lite mat åså ;) 
 
Kommer nog en senare uppdatering ikv, så Tjohej ! ;)
/S


Sova - 24/3

Hejåhå! Den här dagen har vart väldigt seg, varit jävligt trött, somnade nästan på no:n. Har sett en film efter skolan för att koppla av lite, Bedtime stories, en famijlefilm som var ganska rolig.
Har haft träning från 9-10. Så har just duschat och ätit lite kvällsmat.  

Nu så jag ska å chrisse lägga oss å sova, känns extremt skönt.

Godnatt!
/S

Skoter! - 23/3

Hej! Idag så var jag och åkte skoter med Johanna och Sara. Jag bara njuter varje sekund jag sitter på en skoter, älskar det. Fick också köra påvägen hem, riktigt kul! Vill också ha en skoter... ;)

Resten av dagen har jag mest tagit det lungt, gjort hemuppgiften och så. Nu sitter jag hos chrisse, han pluggar så jag passar på att skriva. Men ska väll gå och umgås med han nu :)

/S

Skön söndag

Hej! Ikväll så gick jag, johanna och sara på en uppfriskande promenad. Sen så såg jag å johanna lite tv bla. wipe out, de är så jäkla kul ;) Fast svenskarna vinner ju aldrig.. Har även räknat lite matte just, jag duktig ;)

Imorgon blir de inge skola för mig, skulle ha haft halv dag men vår klass har kirrat hemuppgifter istället, så får sova ut. Blir grymt skönt! Är ledig på fredag också, så bara 3 skoldagar denna vecka!

Ska nog se ngn film nu eller göra nått annat slött.. eller så lägger jag mig å sover :)

Godnatt

/S


SOL! - 22/3

Hej! Tänkte berätta lite om gårdagen. Steg upp ca. halv åtta för att fara ivag till umeå och spela match, de gick dock inte precis som jag velat. Efter matchen åt vi på en mysig italiensk restaurang. Jag åt spagetti bolognese, de var GRYMT gott! 
Vi hade det otroligt rolig i minibussen, massa svammel, flott och porrbelysning! Kan de bli bättre? ;)
När jag kom hem så kom chrisse hit också, vi åt smörgåstårtan från pappas kalas :) Sen somna jag dirr.

Vi vaknade tidigt imorse, åt smörgåstårta till frukost och till efterrätt, hemmagjord glassdaimtårta! Sen så har vi  bara slöat hela morogonen. Chrisse lagade lunch till mig innan han for, TACK älskling :)

Känns som att äta har varit det ända jag gjort i helgen!

De här härliga vädret och solen som skiner varje dag gör mig så glad och uppåt! Får mig att tycka de känns roligt att räkna matte som jag måste göra nu, fast får se hur länge de håller i ;)

/S

Trött och glad - 20/3

Hej! Har nyligt kommit hem från sara. Hon, jag och johanna har tidigare ikv vart på kina och ätit gott, pratat och haft det väldigt trevligt! Och jag råkades jävlas lite med servitrisen ;) Prövade äta stekt kyckling med bambuskott å champinjoner, som var gott. Hemma hos sara fick dom sina lite väl försenade presenter.. (A) nåja, bättre sent än aldrig ;)

Måste hoppa i säng nu så fort som möjligt, har match i Umeå imorgon. Vi tar dom tjejer! Jag måste ladda upp med sömn, är så himla trött. Det var nog badet på idrotten som gjorde mig de idag.


En gammal bild, men den e härlig! ;)

Godnatt!
/S


Min dag - 19/3

Dagen började med en efterlängtad sovmorgon, men blev väckt 7 av min kära hund och telefonen. Vart en härlig dag med humöret på topp! Vi hade en teknik redovisning idag, den var grymt flummig men gick lätt så var ju skönt de ;) Sist på dagen hade vi slöjd där jag planerar att göra en kjol till mitt syskonbarn Amie.

Efter skolan kom julia hit, åt mammas hemmagjorda pizza + mannagrynsgröt! Vi har haft de mysigt med popcorn också såg vi Sveriges värsta bilförare, har varit kritisk till det programmet, men de var faktist kul ;)
 
Nu så ska jag slå chrisse en pling, sen ska jag sova dirr!

Godnatt!

/S


Min blogg!

Hej! nu har även jag fixat en blogg. Här kommer jag skriva om mitt liv och tipsa om bra låtar och lite sånt :)
Just nu går jag i nian på manhem. Till hösten börjar jag första året på Naturvetenskaps programmet.
Har en underbar pojkvän, Chrisse, som säkert dom flesta vet, vi har haft ca. 2 och ett halvt år tillsammans nu :)
Jag spelar basket, och jag älskar det.  
 
Lite info om mig ;)
 / Sanne!

RSS 2.0